Τον υποδέχτηκε με… μουστάκι

Η Φούλαμ άλλαξε ιδιοκτήτη, και νέο αφεντικό του λονδρέζικου συλλόγου είναι ο Πακιστανός δισεκατομμυριούχος Σαχίντ Καν, ο οποίος ξεχωρίζει για το μουστάκι του... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τον υποδέχτηκε με… μουστάκι

 

Η Φούλαμ άλλαξε ιδιοκτήτη, και νέο αφεντικό του λονδρέζικου συλλόγου είναι ο Πακιστανός δισεκατομμυριούχος Σαχίντ Καν, ο οποίος ξεχωρίζει για το μουστάκι του!

Ο πρώην ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ υποδέχτηκε τον Σαχίντ Καν στο γήπεδο της Φούλαμ… φορώντας ένα τεράστιο μουστάκι!

Στο «Craven Cottage» έγινε η… παράδοση-παραλαβή, εκεί που το 1997 ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ είχε ανακοινώσει τη δική του εποχή στη Φούλαμ!

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ώρες η συμφωνία μεταξύ του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ και του νέου ιδιοκτήτη ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα και μετά την έγκριση της Πρέμιερ Λιγκ.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο pamesports.gr

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google