Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Νέο γύρο διαπραγματεύσεων- και για το Δημόσιο- θα έχει αύριο η κυβέρνηση με τους επικεφαλής της τρόικας, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα 

 

Νέο γύρο διαπραγματεύσεων- και για το Δημόσιο- θα έχει αύριο η κυβέρνηση με τους επικεφαλής της τρόικας, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις συζητήσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είμαστε πολύ κοντά, δεν έχει αλλάξει τίποτε από αυτά που ξέρατε, ελπίζουμε αύριο να κλείσουμε».

Σημειώνεται, ότι πριν από λίγο αποχώρησαν από το υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, που μετείχαν, επί τρίωρο, στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους των δανειστών.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.