ΒΙΝΤΕΟ- Άκης:Δεν υπάρχει ξέπλυμα,ούτε δωροδοκία

ΒΙΝΤΕΟ- Άκης:Δεν υπάρχει ξέπλυμα,ούτε δωροδοκία

 

“Δεν υπάρχει ούτε ξέπλυμα, ούτε δωροδοκία” είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κατηγορείται με άλλα 18 άτομα για μίζες από τα εξοπλιστικά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω offshore.

Μιλώντας στον ALPHA, μέσα από την φυλακή, ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι ακόμη και να υπήρχε  ξέπλυμα ή δωροδοκία αυτό μπορεί μόνο να διαπιστωθεί από τα άτομα που έλαβαν αυτές τις αποφάσεις για την προμήθεια των εξοπλιστικών. Αυτός είναι και ο λόγος που κάλεσε τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, όπως τόνισε. “Είναι απαραίτητη” η κλήτευσή τους, ανέφερε.

“Δεν έχω να κρύψω τίποτα”, υπογράμμισε ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζοντας για ακόμα μία φορά καταπτυστο το κατηγορητήριο .

“Εμένα με ενδιαφέρει  να μάθει ο κόσμος , η λαϊκή βάση την αλήθεια”, επεσήμανε, και έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος του τα τελευταία δύο χρόνια και πολιτική σκευωρία που κατέληξε σε συγκεκριμένες διώξεις. 

Ερωτηθείς για την ακίνητη περιούσία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε ότι οι φορολογικές του δηλώσεις έχουν ελεγχθεί πέντε φορές. “Τι θα πει φτωχός και πλούσιος; Είμαι αυτός που ήμουν πάντα. Ήμουν 40 χρόνια στην πολιτική”, τόνισε και ανέφερε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια απέκτησε μόνο ένα ακίνητο (το νεοκλασικό της Δ.Αρεοπαγίτου).

 

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα και έκανε λόγο για “παζάρι” λέγοντας χαρακτηριστικά : “O άνθρωπος λόγω της αρρώστιας του έχει μπει μια διαδικασία συναλλαγής με τον ανακριτή τον κο Μαλλή. Έχει συμφέρον και θέλει την απελευθέρωσή του”.

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ