Αυτά θα γράφει το υπόμνημα του Παπανδρέου

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα θα είναι στα χέρια της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» το υπόμνημα που θα καταθέσει ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Αυτά θα γράφει το υπόμνημα του Παπανδρέου

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα θα είναι στα χέρια της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» το υπόμνημα που θα καταθέσει ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου αναφέρουν ότι το υπόμνημα είναι ήδη έτοιμο και ο πρώην Πρωθυπουργός θα απαντήσει σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα που τον αφορούν.

Στο υπόμνημά του αναμένεται να δίνει απαντήσεις στις επιμέρους μαρτυρίες που τον έχουν εμπλέξει με την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» ενώ παράλληλα, σύμφωνα με τον Real Fm θα εκφράζει την άποψή του για το συγκεκριμένο ζήτημα και θα επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του ήταν εκείνη που ζήτησε τα ονόματα από τη Γαλλία.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google