Ζητεί απαλλαγή από τα καθήκοντά του

Εγγραφο απέστειλε χθες ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Αττικής, Ν. Παναγιωτόπουλος, στον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη, και το κοινοποίησε σε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ζητεί απαλλαγή από τα καθήκοντά του

Εγγραφο απέστειλε χθες ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Αττικής, Ν. Παναγιωτόπουλος, στον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη, και το κοινοποίησε σε Στουρνάρα, Πεπόνη, Θεοχάρη, Στασινόπουλο, ζητώντας να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με τα Νέα, επικαλείται:

– Την απαίτηση Μαρκογιαννάκη για έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ “εντός δύο ημερών” και

– Την επισήμανση Πεπόνη για “ανάγκη ταχείας διεξαγωγής ελέγχου με την παρατήρηση, όμως, ότι η ταχύτητα αυτή δεν θα πρέπει να αποβεί εις βάρος της πληρότητος και της ποιότητος τούτου”.

Ο Γ. Μαυραγάνης, από την πλευρά του, επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο και του δήλωσε ότι τον περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της η κυβέρνηση.

 

Πηγή: Τα Νέα

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google