Διαψεύδουν την εγκυμοσύνη της Ρίβα
Δεκατρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της, τα δημοσιεύματα δεν αφήνουν ήσυχη την οικογένεια της Ρίβα Στίνακαμπ, με αποτέλεσμα εκείνη να βγαίνει και να διαψεύδει διαρκώς.
Η οικογένεια σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με την είδηση ότι η Ρίβα ήταν έγκυος και αυτή ίσως να ήταν η αιτία δολοφονίας της από τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο Όσκαρ το έμαθε λίγες ώρες πριν τραβήξει τη σκανδάλη, γιατί δεν πείστηκε ότι το παιδί ήταν δικό του.
Ο θείος της Ρίβα διέψευσε την είδηση λέγοντας: ” Αν η Ρίβα ήταν έγκυος, θα το ήξερε ο ιατροδικαστής. Η νεκροψία δεν έδειξε τίποτα τέτοιο. Ίσως είναι μια ακόμη πληροφορία, που διέρρευσε από την πλευρά του Όσκαρ, για να κερδίσει την συμπάθεια”.
Ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι αν ίσχυε αυτό, η μητέρα της, June, θα ήταν η πρώτη που θα το γνώριζε.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
49 λεπτά πριν
Όλα τα αιτήματα αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων προς την κυβέρνηση – Παραμένουν στα μπλόκα και προαναγγέλλουν κλιμάκωση
3 ώρες πριν
Ύπνος: 5 λόγοι για τους οποίους ξυπνάτε κουρασμένοι το πρωί κατά τη διάρκεια του χειμώνα
ENIKOS NETWORK
8 κορυφαίες συμβουλές για άνδρες που θέλουν φλογερή σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με ειδικό