ΒΙΝΤΕΟ-Αλλάζει τον Στουρνάρα ο Πρωθυπουργός;

ΒΙΝΤΕΟ-Αλλάζει τον Στουρνάρα ο Πρωθυπουργός;

 

Σκέψεις να διαχωριστεί το υπουργείο Οικονομικών σε Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, υπάρχουν στο Μέγαρο Μαξίμου , σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR. 

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, υπουργός Εθνικής Οικονομίας θα είναι ο Γιάννης Στουρνάρας και υπουργός Οικονομικών  ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ένας  από τους πλέον έμπιστούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

 

Σύμφωνα με ανωτάτη κυβερνητική πηγή, η κίνηση αυτή θα είχε στόχο να ενισχύσει την εικόνα και του οικονομικού επιτελείου και της κυβέρνησης προς το εσωτερικό της χώρας και απέναντι στους πολίτες αλλά και απέναντι στους βουλευτές της ΝΔ ενόψει και των κρίσιμων ψηφοφοριών που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα. Το σκεπτικό είναι να δοθεί το βάρος στην πραγματική οικονομία.

Όπως μετέδωσε το STAR πρόκειται για εισηγήσεις που έχει δεχθεί ο Αντώνης Σαμαράς και τις μελετά, οπότε είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση πηγές ξεκαθαρίζουν ότι αν αυτό συμβεί, δεν θα συνιστά άδεισμα του Γιάννη Στουνάρα, που όπως λένε έχει προσφέρει πολλά και μια τέτοια ενέργεια θα του δώσει τη δυνατότητα να ρίξει το βάρος στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για το χρέος.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ