390 κλήσεις στην πυροσβεστική

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην Αττική… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

390 κλήσεις στην πυροσβεστική

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην Αττική.

Η πυροσβεστική δέχτηκε 390 κλήσεις για παροχές βοηθείας. Άμεσα συγκροτήθηκαν 50 συνεργεία με 100 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι επενέβησαν και προσέφεραν βοήθεια σε 120 αντλήσεις υδάτων, 13 κοπές δέντρων, 9 απεγκλωβισμούς ατόμων από αυτοκίνητα, κυρίως στις περιοχές, Καματερό, Ίλιον και Περιστέρι.

Ακόμα, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στις περιοχές, Θουρίας, Σπερχογείας και Αντικαλάμου του Νομού Μεσσηνίας, η πυροσβεστική υπηρεσία εκεί, έλαβε 30 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων, πραγματοποιώντας 20 αντλήσεις υδάτων με 4 συνεργεία αποτελούμενα από 12 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.