Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: Ο 24χρονος παραβίασε κόκκινο φανάρι προτού συγκρουστεί με το ταξί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τον ερυθρό σηματοδότη φέρεται να παραβίασε ο 24χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ταξί της 57χρονης στη Βούλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
  • Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23:50 στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνάς με τη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου. Η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.
  • Ο 24χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τον ερυθρό σηματοδότη φέρεται να παραβίασε ο 24χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ταξί της 57χρονης στη Βούλα, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23:50 στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνάς με τη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ταξί της 58χρονης.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν από τα δύο οχήματα οι οδηγοί τους, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 24χρονος νοσηλεύεται μαζί με έναν 20χρονο που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 24χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.