Τραϊάνα Ανανία: Εδώ δεν έχουμε λεφτά να βγάλουμε τον μήνα, θα παντρευτούμε κιόλας;

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Τραϊάνα Ανανία έκανε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και μια πρόσφατη μετακόμιση που έφερε «μεγάλη ταραχή» στη ζωή της.
  • Η ηθοποιός τόνισε πως το επόμενο βήμα είναι να μπορεί κανείς να μείνει μόνος στο σπίτι και όχι η συγκατοίκηση, την οποία χαρακτήρισε «βήμα αδυναμίας».
  • Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, η Ανανία δήλωσε πως «Εδώ δεν έχουμε λεφτά να βγάλουμε το μήνα, θα παντρευτούμε κιόλας;», επισημαίνοντας το μεγάλο κόστος.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία απάντησε και για την προσωπική της ζωή.

Επιστήμονες έκαναν μία απροσδόκητη ανακάλυψη για τα βρύα – Η μυστική δύναμη των μικροσκοπικών φυτών που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση εγκλημάτων

«Τώρα που φεύγει το 2025, έχω αφήσει τα πάντα πίσω, γιατί έκανα και μια μετακόμιση τώρα, έτσι ξαφνικά. Οπότε, έχει γίνει μεγάλη ταραχή στη ζωή μου», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία. Όταν ρωτήθηκε εάν έκανε μόνη της την μετακόμιση, απάντησε: «Πώς με κόβεις; Με κόβεις να συγκατοικώ; Το επόμενο βήμα είναι η συγκατοίκηση; Δεν θα το έλεγα, αγαπητέ μου! Το επόμενο βήμα είναι να μπορείς να μείνεις με τον εαυτό σου μόνος στο σπίτι και να μην χρειάζεσαι κανέναν. Η συγκατοίκηση είναι βήμα αδυναμίας και όχι δύναμης.

Ερωτηθείσα αν θα παντρευόταν ποτέ, είπε: «Τι να σου πω τώρα, δεν ξέρω. Εδώ δεν έχουμε λεφτά να βγάλουμε το μήνα, θα παντρευτούμε κιόλας; Είναι μεγάλο το κόστος του γάμου».

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google