Πάτρα: Αλπινιστές «κρέμονται» από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για εργασίες επιθεώρησης – Εντυπωσιακές εικόνες

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Εντυπωσιακές εικόνες από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου Γάλλοι αλπινιστές πραγματοποιούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης.
  • Οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος επιθεωρήσεων και συντήρησης της παραχωρησιούχου εταιρείας.
  • Οι επιθεωρήσεις από την ομάδα των αλπινιστών, γίνονται προκειμένου να διασφαλιστεί η αρτιότητα του εμβληματικού έργου.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Εντυπωσιακές εικόνες από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου Γάλλοι αλπινιστές πραγματοποιούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο, είναι «κρεμασμένοι» από τη γέφυρα, επιθεωρώντας την.

Οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος επιθεωρήσεων και συντήρησης της παραχωρησιούχου εταιρείας.

Αλπινιστές επιθεωρούν τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Λούκας δήλωσε ότι από την έναρξη λειτουργίας της γέφυρας το 2004 έως σήμερα εφαρμόζεται η τεχνογνωσία της VINCI Highways, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια και τη βέλτιστη εμπειρία οδήγησης.

Οι επιθεωρήσεις από την ομάδα των αλπινιστών, γίνονται κάθε χρόνο προκειμένου να διασφαλιστεί η αρτιότητα του εμβληματικού έργου.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.