Ανδρουλάκης: Η ΕΕ οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα και να αποστείλει βοήθεια στις πληγείσες περιοχές στη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Οι σκέψεις μας είναι με τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού που έπληξε τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανδρουλάκης: «Χρέος μας να μην υπάρχει παιδί που να μην έχει την ευκαιρία να μάθει την ελληνική γλώσσα σε όποια γωνιά του κόσμου κι αν μεγαλώνει»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα και να αποστείλει βοήθεια στις πληγείσες περιοχές, δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.