Παναθηναϊκός: Υπέστη θλάση ο Φώτης Ιωαννίδης- Θα υποβληθεί σε μαγνητική – Χάνει τα παιχνίδια της Εθνικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζοντας μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για τα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση, και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να αξιολογηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Το περιστατικό συνέβη στο 44ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ιωαννίδης ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Άντραζ Σπόραρ. Ο τραυματισμός έρχεται να προστεθεί σε εκείνον του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος είχε ήδη τεθεί εκτός λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς, προκαλώντας επιπλέον ανησυχία στην ομάδα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι η συμμετοχή του Ιωαννίδη στις προσεχείς αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αν επιβεβαιωθεί η θλάση, θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος για τα κρίσιμα παιχνίδια του Nations League κόντρα στην Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ” και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.