Φιλαρέτη Κομνηνού: O ερωτικός κύκλος έχει ολοκληρωθεί για μένα

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έδωσε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού. Στη διάρκεια της συνέντευξης, η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή και δήλωσε ότι ο ερωτικός κύκλος της έχει ολοκληρωθεί.

Μεταξύ άλλων, η Φιλαρέτη Κομνηνού μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε: «Δεν έχω σχέση συντροφική, μάλλον έχω απενεργοποιηθεί!

Οι κύκλοι γίνονται και πάντα έλεγα ότι σημασία έχει να έρθει λίγο το να χορτάσεις τα πράγματα, για να υποδεχθείς κάτι άλλο. Θεωρώ ότι ο κύκλος ο ερωτικός έχει λίγο ολοκληρωθεί και δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης!».

«Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου! Τώρα είναι άλλα πράγματα πολύ ισχυρά που μπορεί να μου δώσουν αυτή την πληρότητα που θέλω», σημείωσε.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.