Μαρία Σολωμού: Προκαλεί «πανικό» στην παραλία με το καλλίγραμμο κορμί της – Νέες φωτογραφίες με μαγιό

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το καλοκαίρι της Μαρίας Σολωμού περιλαμβάνει στάσεις στα αγαπημένα της ελληνικά νησιά. Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός βρίσκεται με καλή παρέα στη Σαντορίνη.

Πάρτι γενεθλίων για τον Μente Fuerte: Η τούρτα σε σχήμα καρδιάς και το αστείο της Μαρίας Σολωμού για την ηλικία του

Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό, που δημοσίευσε μάλιστα η Μαρία Σολωμού στο Instagram προκαλούν την απόλυτη «αναστάτωση». Το καλλίγραμμό σώμα, που διαθέτει και το μαγιό, που επέλεξε προκάλεσαν τα σχόλια των ακολούθων της στα social media.

Η Μαρία Σολωμού σε παραλία της Σαντορίνης

Η Μαρία Σολωμού δείχνει ήρεμη και ευτυχισμένη έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο χρόνος, που περνάει η ηθοποιός στη θάλασσα και η ηλιοθεραπεία στην παραλία φαίνεται να είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόταν.

Δέσποινα Βανδή: Φώναξε το όνομα της Μαρίας Σολωμού σε συναυλία της με τον Mente Fuerte

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.