Οι Πανθέοι: Ο Λουκάς δίνει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της Νίνας

Ο πόλεμος έχει αλλάξει τους ήρωες – πρώην φίλοι γίνονται εχθροί ενώ κάποιοι για να επιβιώσουν γίνονται αδίστακτοι. Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», σήμερα στις 18.40.

 Ο Ανδρέας, μετά τη σύλληψή του, οδηγείται στην Ασφάλεια, όπου κατηγορείται για προδοσία. Τα αδέρφια του, ακόμα και η Μάρμω, ψάχνουν τρόπο να τον βοηθήσουν, αλλά αν είναι κάτι που μπορεί να τον σώσει αυτή τη στιγμή, είναι μόνο η φήμη που αποκόμισε ο Κίτσος στο μέτωπο.

Την ίδια ώρα εκείνος μαζί με τον Τέλη προσπαθούν να σώσουν τη Ματούλα που έχει εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο. Ο Μαρμάρης και οι Γερμανοί την ψάχνουν ενώ ο Τέλης είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να σώσει τους συντρόφους του.

Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και η Νίνα είναι έτοιμη να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση, όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την αποτρέψει.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Ανδρέας αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις με ανωτερότητα και συμβουλεύει τον Θωμά να ακολουθήσει το φωτεινό μονοπάτι του παππού του, την ίδια ώρα που η Σοφία προσδοκά να τον κερδίσει ξανά.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

 Δείτε το trailer του επεισοδίου:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK