Τουρκία: Η στιγμή που ο στύλος χτυπά την καμπίνα του τελεφερίκ – Δείτε βίντεο

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στην περιοχή Konyaaltı της Αττάλειας στην Τουρκία, 1 άτομο έχασε τη ζωή του και 10 άτομα τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα ενός σπασμένου στύλου που προσέκρουσε στην καμπίνα στη γραμμή του τελεφερίκ Tünektepe, την οποία διαχειρίζεται ο Δήμος. Ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη διάσωση των εγκλωβισμένων στις καμπίνες λόγω του δυστυχήματος, ανακοινώθηκε ότι 137 άτομα σε 19 καμπίνες απομακρύνθηκαν με επιτυχία.

Ο δικηγόρος Memiş Enes Gümüş (54 ετών), που ζούσε στην περιοχή Bağarası του Söke, πέθανε στο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Gümüş, Kezban Gümüş, που διδάσκει στο Bağarası Hürriyet Secondary School, και τα παιδιά τους Lütfullah (17) και Fatih Gümüş (14) τραυματίστηκαν επίσης.

Το βίντεο από τη στιγμή που ο στύλος πέφτει στην καμπίνα του τελεφερίκ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Yılmaz Tunç ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το δυστύχημα ότι ξεκίνησε δικαστική έρευνα για το περιστατικό.

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google