Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε ένα συγκλονιστικό τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Το πρώτο μετάλλιό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης -και μάλιστα χρυσό- πανηγυρίζει η Ελλάδα. «Δράστης» αυτής της επιτυχίας είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στον σημερινό (2/3) τελικό του μήκους με άλμα στα 8,22 μέτρα και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι που είχε και αυτός επίδοση 8,22 μέτρα, ωστόσο ο Τεντόγλου είχε καλύτερο δεύτερο άλμα (8,19 μέτρα έναντι 8,10 μέτρα). Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Τζαμαϊκανός Κάρεϊ ΜακΛάουντ με 8,21 μέτρα, επίδοση που αποτελεί εφετινό ρεκόρ.

Δείτε το τελευταίο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.