Οι αποφάσεις για τους παρουσιαστές στα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ1 και στο ΕΡΤnews

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Οριστικοποιούνται οι αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ1 και στο ΕΡΤnews. Λόγω της στροφής της ΕΡΤ1 προς περισσότερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και λιγότερα δελτία, θα υπάρξει ανακατανομή και μετάθεση προσώπων στο ΕΡΤnews.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, από την πλευρά της διοίκησης, φαίνεται να οριστικοποιείται η απόφαση να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤnews στις 21:00 η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η δημοσιογράφος θα εκφωνεί το κεντρικό δελτίο τις καθημερινές, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή το δελτίο στις 21:00 θα αναλάβει ο Γιάννης Μούτσος.

Οσο για το δελτίο στις 12 το μεσημέρι στην ΕΡΤ1, στόχος είναι να μην ανατεθεί σε ένα πρόσωπο, αλλά να εναλλάσσονται στην παρουσίαση δημοσιογράφοι από το δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης με σύστημα rotation. 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.