Τραγωδία στα Γρεβενά: 69χρονος εντοπίστηκε νεκρός έπειτα από ένα μήνα που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τραγωδία στα Γρεβενά, το Σάββατο 12 Αυγούστου, καθώς έπειτα από ένα μήνα που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση ενός 69χρονου, εντοπίστηκε νεκρός σε σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στο Δοτσικό Γρεβενών και το Επταχώρι Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 69χρονος το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου είχε μεταβεί στο ποιμνιοστάσιο ενός συγγενή του, προκειμένου να τον βοηθήσει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του βοσκού αλλά και της συζύγου του ο 69χρονος απομακρύνθηκε γύρω στις 23:00 το βράδυ για την αναζήτηση μέρος του κοπαδιού. Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν και παρά την αναζήτηση των σωστικών συνεργείων ο εντοπισμός του στάθηκε αδύνατος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, κτηνοτρόφος πού βρέθηκε περίπου 7 χιλιόμετρα από το Δοτσικό προς την κατεύθυνση του Επταχωρίου και σε αντίθετη κατεύθυνση από το ποιμνιοστάσιο βρέθηκε μπροστά στον νεκρό άνδρα.

Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση όπως επίσης και η εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 69χρονου.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.