Τι θα παίζει ο Alpha τα Σαββατόβραδα χωρίς το J2US;

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε πρωτότυπο προγραμματισμό φαίνεται ότι προχωρά ο Alpha για τα βράδια του Σαββάτου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πρώτο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ο Alpha σχεδιάζει για πρώτη φορά να βάλει μυθοπλασία στην prime time του Σαββάτου.

Η επικρατέστερη σειρά για τα Σαββατόβραδα είναι οι «Φόνοι στο καμπαναριό», με πρωταγωνίστριες τη Ρένια Λουιζίδου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Με συνολικά 12 επεισόδια, η σουρεαλιστική κωμωδία του Αντώνη Αγγελόπουλου αναμένεται να αντικαταστήσει το «Just the 2 of us» στο πρόγραμμα του Alpha για το πρώτο μισό της σεζόν.

Οσο για το «Secret song» με τη Ναταλία Γερμανού, δεν θα πάρει τη θέση του «J2US» τα Σάββατα -καθώς περιλαμβάνει πολύ λιγότερα επεισόδια, ενώ για την ώρα έχουν γυριστεί τρία- και θα μεταδίδεται ως event show περίπου μία φορά τον μήνα σε άλλη ημέρα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.