Πέθανε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις – Το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πέθανε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο αδελφός της Φίλιππος Καμπούρης. Η δημοσιογράφος βρισκόταν από χθες στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

«Η ΤΖΙΝΑ μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…» έγραψε ο αδελφός της.

Χθες ο Φίλιππος Καμπούρης είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας της αδερφής του. Είχε σημειώσει πως η αδερφή του έπαθε ανακοπή και το ΕΚΑΒ που κλήθηκε διαπίστωσε πως είναι νεκρή. Οι επιλογές της οικογένειάς της Τζίνας Ντρούλις ήταν δύο. Να καλέσουν γραφείο τελετών ή να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Η οικογένεια έκανε τη δεύτερη επιλογή και εκεί έγινε το θαύμα. Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του κ. Καμπούρη, έκανε ανάνηψη στη δημοσιογράφο και η καρδιά της ξεκίνησε πάλι να χτυπά και να είναι ζωντανή.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την συνέχεια» σημείωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.