Πάτρα: Ξεκινά η δίκη για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών η δίκη για τον 61χρονο δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα το 2022 .

Ανδραβίδα: Με τα… εσώρουχα έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας – Νέες αποκαλύψεις

Ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή σε βάρος του 32χρονου Αρμάντο Κλότσι και της 37χρονης συζύγου του Μαρίας, καθώς και των δύο ανήλικων παιδιών τους, ηλικίας μόλις 1,5 και 2,5 ετών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Όπως έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών από την προϊστάμενη της υπηρεσίας Αγγελική Τσιόλα, ο 61χρονος πυροβόλησε τους γονείς και προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στα δύο παιδιά, ξεκληρίζοντας μια ολόκληρη οικογένεια. Η μητέρα δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι και ο πατέρας δύο, που προήλθαν από πιστόλι Zastava των 9mm,το οποίο ο κατηγορούμενος έκρυψε στην συνέχεια σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην Πάτρα.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.