Τον πήρε μυρωδιά ο… σκύλος

Με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών Λιμενικού Σώματος Καβάλας, οι άνδρες του τμήματος συνέλαβαν χθες το απόγευμα, στο λιμάνι της πόλης, έναν αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τον πήρε μυρωδιά ο… σκύλος

Με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών Λιμενικού Σώματος Καβάλας, οι άνδρες του τμήματος συνέλαβαν χθες το απόγευμα, στο λιμάνι της πόλης, έναν αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών.

Ο 24χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να παίρνει από κάδο απορριμμάτων μία χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε 05 δισκία «HIPNOSEDON» συσκευασμένα, 08 δισκία «XANAX» συσκευασμένα, 01 δισκίο «AKINETON» κανονικά συσκευασμένο και 03 μη χρησιμοποιημένες σύριγγες CEO, χωρίς να κατέχει ιατρική συνταγή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.