Επίπληξη σε Σεϊταρίδη
Ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης της αναφοράς του επέβαλε στον Γιούρκα Σεϊταρίδη η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού περί ανικανότητας των διαιτητών.
Η απόφαση:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής αποφάση:
Με την υπ΄ αριθμ.117/5-12-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 316/18-10-2012 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΪΤΑΡΙΔΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.
Δέχεται ότι Γεώργιος (Γιούρκας) Σεϊταρίδης ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου κατά το ακόλουθο περιεχόμενο «…Στις τρεις (3) αγωνιστικές που έχουμε παίξει συμβαίνουν δύο τινά. Είτε επίτηδες η διαιτησία μας παίζει έτσι και πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι και οι φορείς του ποδοσφαίρου να το δουν αυτό το πρόβλημα –γιατί είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο – είτε οι διαιτητές είναι ανίκανοι».
Επιβάλλει σ΄ αυτόν την πειθαρχική ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανακλήσεως της αναφοράς του στη διαιτησία καθ΄ όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω δυσμενείς κρίσεις εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας».
Πηγή: pamesports.gr