Νέο διαζύγιο για ζευγάρι του Χόλιγουντ

Νέο διαζύγιο για ζευγάρι του Χόλιγουντ. Η αγαπημένη ηθοποιός και παραγωγός Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της Τζιμ Τοθ επέλεξαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η 47χρονη έκανε την ανακοίνωση από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ρις Γουίδερσπουν: H δήλωση που εξέπληξε – «Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο»

Όπως σημείωσε η Ρις Γουίδερσπουν πήραν μαζί τη «δύσκολη απόφαση» να χωρίσουν ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου.

«Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και θα προχωρήσουμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει από κοινού. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, καθώς ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο» στη ζωή μας» αναφέρει το post.

Φιλαράκια: Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν “ζωντάνεψαν” επική σκηνή της θρυλικής σειράς

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός δεν δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, καθώς προμόταρε τη νέα της ταινία μαζί με τον Ashton Kutcher. Τελευταία κοινή φωτογραφία τους δημοσιεύθηκε πριν από 11 εβδομάδες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011 στο ράντσο της Γουίδερσπουν στην Καλιφόρνια και τον Σεπτέμβριο του 2012 απέκτησε ένα αγοράκι, τον Τενεσί Τζέιμς.

 

Η ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά, από τον γάμο της με τον Ράιαν Φίλιπ: την 23χρονη Άβα και τον 19χρονο Ντίκον. Γουίδερσπουν και Φίλιπ πήραν διαζύγιο το 2007.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ