Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στη νέα του θεατρική παράσταση

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Πρεμιέρα κάνει απόψε η θεατρική παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βασίλης Μπισμπίκης: Απαντά για το ζεϊμπέκικο που έγινε viral – «Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει»

Ο ηθοποιός παίζει και ο ίδιος στο έργο και μάλιστα εμφανίζεται στη σκηνή αγνώριστος.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ενσαρκώνει έναν άνδρα με παραπανίσια κιλά και λίγα μαλλιά και για την μεταμφίεσή του χρειάστηκαν προσθετικά.

Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν μπήκα στο Εθνικό επειδή δεν είχα τελειώσει το Λύκειο

«Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Πρωινό”.

Ο Ρέμος τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη – «Αφού τα κιλά τα έχω…»

Έγκλημα και Τιμωρία: Ο Βασίλης Μπισμπίκης σκηνοθετεί Ντοστογιέφσκι στη Στέγη

Μετά τις παραστάσεις «Άνθρωποι και Ποντίκια» και «Κόκκινα Φανάρια», ο Βασίλης Μπισμπίκης, για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, κάνει μια ελεύθερη μεταγραφή του εμβληματικού μυθιστορήματος του Ρώσου συγγραφέα, μεταφέροντάς το στην Αθήνα του 2023.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google