Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Περίμενα να βρει μια πιο έξυπνη δικαιολογία ο κ. Ανδρουλάκης

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «είμαι ο πρώτος που από την ΝΔ, στις 29 Αυγούστου, δημοσίως τοποθετήθηκα λέγοντας ότι η υπόθεση των επισυνδέσεων, υποκλοπών θα πρέπει να πάρει απαντήσεις από τον μόνο αρμόδιο, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Χαίρομαι που έστω με καθυστέρηση ανακοινώθηκε ότι μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης. Περιμένω και για αυτό που δημοσιεύθηκε την Κυριακή στο Documento να έχουμε από τον εισαγγελέα κάποιες απαντήσεις».

Νίκος Ανδρουλάκης για ΝΔ και Εύα Καϊλή: Ετοίμαζαν μεταγραφή αεροδρομίου και τώρα κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν

«Πρέπει να δοθούν απαντήσεις αν παρακολουθούσαν, ποιοι, ποιους και για ποιο λόγο» σχολίασε.

Ερωτηθείς για την Εύα Καϊλή και το σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη περί «Δούρειου Ίππου της ΝΔ» απάντησε ότι «πραγματικά περίμενα να βρει μια πιο έξυπνη δικαιολογία ο κ. Ανδρουλάκης. Δεν χρειαζόταν καν δικαιολογία, θα μπορούσε – έκανε κάτι πολύ καλό για αρχηγό κόμματος – αμέσως αντέδρασε. Και μπράβο του, αλλά το επόμενο που έκανε κατέστρεψε το πρώτο καλό. Προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες για ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μέχρι πρότινος κάθονταν στα ίδια έδρανα, ο κ. Ανδρουλάκης θυμίζω δεν έχει παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, με δημόσιες δηλώσεις του της έδινε συγχαρητήρια για την θέση της αντιπροέδρου. Και αντί να πει το απλό ότι λυπάται και ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το κόμμα του, λέει ότι φταίει η ΝΔ».

Ανδρουλάκης για Καϊλή: Γιατί αποφάσισα τη διαγραφή της – «Λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ»

«Ο κ. Ανδρουλάκης είναι εδώ και έναν χρόνο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, πήγε ποτέ στο Μαξίμου; Ο Πρωθυπουργός τον έχει καλέσει. Συμπεριφέρεται με έναν τρόπο που είναι περίεργος για τα κοινοβουλευτικά μας ήθη. Εγώ είπα να ερευνηθεί από την αρχή η υπόθεση. Αλλά από την άλλη λέω, είναι δυνατόν αρχηγός κόμματος να συμπεριφέρεται με τόσο πρόχειρο τρόπο; Να συλλαμβάνεται βουλευτής του και να λέει φταίει η ΝΔ; Τι αντίδραση είναι αυτή; Πιο αστείο επιχείρημα δεν έχω ακούσει» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ