Κιβωτός του Κόσμου: «Τον είχα θεοποιήσει στο μυαλό μου» – Τι λέει ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια

«Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα θεοποιήσει στο μυαλό μου, τον λάτρευα», δήλωσε ο 19χρονος που πρώτος άνοιξε τον «χορό» των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου». Ο 19χρονος, που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια σε βάρος του, ανέφερε ότι «όλο αυτό άρχισε περίπου στα 16 μου και μέχρι να φύγω», ενώ σημείωσε ότι άργησε πολύ στην ζωή του να εμπιστευτεί τους άνδρες.

Κιβωτός του Κόσμου: Κατάθεση για το περιεχόμενο της θυρίδας θα δώσει η μητέρα του πατέρα Αντωνίου – Έγινε έρευνα στο σπίτι της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τόνισε ότι «ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα θεοποιήσει στο μυαλό μου, ήταν ένας άνθρωπος που τον λάτρευα, τον αγαπούσα σαν πατέρα μου και όταν έγινε ό,τι έγινε, απλά σοκαρίστηκα, απογοητεύτηκα, αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσα να αντιδράσω. Έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και τον έχεις πάνω απ’ όλους, οτιδήποτε σου κάνει δεν μπορείς να αντιδράσεις. Μετά ήταν και ο φόβος για την μαμά μου, για τον αδελφό μου, για τα επιδόματα κι αυτός ήταν ο λόγος που έκανα τόσο καιρό να μιλήσω και να αντιδράσω».

Κατήγγειλε, επίσης, ότι ένα «πρωτοπαλίκαρο» του πατέρα Αντωνίου τον χτύπησε στην μέση του δρόμου, αφού είχε κάνει την καταγγελία. «Έτυχε να με δει στον δρόμο ένα από τα “πρωτοπαλίκαρα” του πατέρα Αντωνίου και η αντίδρασή του μόλις με είδε ήταν να με χαστουκίσει και να με αρπάξει από το χέρι… Έπαθα σοκ, κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια», ανέφερε ο 19χρονος.

Κιβωτός του Κόσμου: 57.000 ευρώ βρέθηκαν στη θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου στη Χίο

Εξήγησε στην συνέχεια ότι βρήκε το θάρρος για να κάνει τις καταγγελίες, «για τα επόμενα παιδιά που θα συνέχιζαν να ζουν εκεί μέσα». Τον τελευταίο μήνα, όπως είπε, δεν μένει στο σπίτι με την μητέρα του, αλλά φιλοξενείται σε φιλικά σπίτια.

«Απειλητικά μηνύματα δεν έχω δεχθεί, έχουν δεχθεί γνωστοί μου που έχουν μιλήσει», τόνισε ο 19χρονος. Ανέφερε, επίσης, ότι αρκετά παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, υπηρετούσαν τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας ενδεικτικά ότι «ακόμη και τα πρωτοπαλίκαρά του, όταν δεν υπήρχαν παιδιά στην ηλικία μου μαζί του, αυτοί του έβαζαν και του έβγαζαν τα παπούτσια». «Δεν πρέπει να φοβούνται, όλα τα παιδιά την αλήθεια τους βγαίνουν και λένε. Και όσο λέμε την αλήθεια μας, δεν πρέπει να υπάρχει φόβος», είπε ο 19χρονος.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο μαύρος σάκος με τα χρυσαφικά και τα εκατομμύρια που βρέθηκαν σε λογαριασμούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ