Κρήτη: Στο νοσοκομείο 62χρονος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του – Αναζητούνται οι δράστες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Νέο αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Παναγιά του δήμου Φαιστού.

Νεαροί δράστες φέρονται να επιτέθηκαν σε έναν 62χρονο συντοπίτη τους και να τον ξυλοκόπησαν άγρια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 62χρονου, οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες διέταξαν την άμεση διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δράστες είναι ηλικίας 21 και 27 ετών και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο 62χρονος.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δράστες και θύμα ήταν γνωστοί μεταξύ τους.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.