Λετονία: 25 Ουκρανοί στρατιώτες τραυματίστηκαν έπειτα από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Είκοσι πέντε Ουκρανοί στρατιώτες και ένας Εσθονός στρατιώτης νοσηλεύονται μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν με ένα φορτηγό στη Λετονία, όπως μετέδωσε το εσθονικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ERR.

Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα και θέρμανση παραμένουν χιλιάδες κάτοικοι του Κιέβου

Το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από το Ταλίν στη Ρίγα είχε ναυλωθεί από τον εσθονικό στρατό και ο οδηγός του λεωφορείου σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, τόνισε το ERR. Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν ανέφερε τον λόγο που οι Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονταν στη Λετονία.

Το τροχαίο ήταν ένα από τα πολλά που σημειώθηκαν χθες Σάββατο καθώς ο πάγος και το χιόνι έκαναν την οδήγηση επικίνδυνη, ανέφερε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Λετονίας.

Ουκρανία: Δεκαπέντε νεκροί στη Χερσώνα, εκκενώνονται νοσοκομεία – Θα πετύχουμε τους στόχους μας, δηλώνει ο Πούτιν
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google