Όλγα Γεροβασίλη: Κατέθεσε στην εισαγγελέα για τις παρακολουθήσεις

Κατάθεση στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου, που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων έδωσε σήμερα η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

της Άννας Κανδύλη

Η κ. Γεροβασίλη κλήθηκε μετά την μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο υποστηρίζοντας ότι και αυτή έχει πέσει θύμα υποκλοπών.

Όπως δήλωσε εξερχόμενη του εισαγγελικού γραφείου, «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων», σημειώνοντας ότι η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα η Δικαιοσύνη να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Νίκος Δένδιας».

Στο εισαγγελικό γραφείο βρέθηκε και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος ζήτησε να μετατεθεί το ραντεβού και έτσι θα καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη. Ο κ. Βαξεβάνης έχει κληθεί να καταθέσει για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας του που παρέθεσαν λίστες ονομάτων προσώπων από την πολιτική και οικονομική ζωή, που σύμφωνα με την εφημερίδα έχουν πέσει θύματα παρακολουθήσεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ