Τα «καρφιά» της Γραμμέλη για τη συνέντευξη της Σπυροπούλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το πρωί της Πέμπτης η ομάδα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι ξεκαθάρισε για την γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά την προβολή κάποιων δηλώσεων της παρουσιάστριας ότι ντρέπεται για λάθη που έκανε στο παρελθόν σχολίασε: «Εύχομαι στην Κωνσταντίνα, με απόλυτο σεβασμό, με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της. Είναι πολύ ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί άνθρωποι στενοχωρήθηκαν» είπε η δημοσιογράφος.

«Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή της, ουσιαστικά να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους που έχει στενοχωρήσει και πιέσει αφόρητα» πρόσθεσε η ίδια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βίντεο που δημοσίευσε από την ημέρα του γάμου της

 

Όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή», παραδέχθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει».

Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος – Το σχόλιο της Καινούργιου

Η ίδια παραδέχθηκε: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω. Αλλά, εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…»

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google