Κολωνός: «Τον άκουσα να την βρίζει» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας για τη συμπεριφορά του Μίχου στην 12χρονη

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την συμπεριφορά του Ηλία Μίχου απέναντι στην 12χρονη από τον Κολωνό. Ο 53χρονος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του ανήλικου κοριτσιού, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία του Ηλία Μίχου

Ένας γείτονας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και η μαρτυρία του είναι αποκαλυπτική. Όπως περιγράφει ο μάρτυρας, μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, ο 53χρονος έβρισε το κοριτσάκι, που δεν έδειξε να ξαφνιάζεται ή να αντιδρά.

«Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε ‘σκάσε μ@ρ@ @@@ και δούλευε‘». Εκείνη δεν αντέδρασε, δεν έκλαψε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Κολωνός: Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει η 12χρονη – Τι έχει προκύψει με όσους παρουσιάστηκαν αυτοβούλως

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση».

Όπως λέει ο γείτονας, ο 53χρονος συνήθιζε τα βράδια να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέλφια της 12χρονης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ακόμη τρεις άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK