GNTM – Βίκυ Καγιά: Παρέδωσε μαθήματα πασαρέλας και πήρε ξανά το… σκουπόξυλο

Η Βίκυ Καγιά στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM βρέθηκε στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων για να παραδώσει μαθήματα πασαρέλας στις διαγωνιζόμενες.

Στην αρχή του μαθήματος τα επίδοξα μοντέλα έκαναν κάποιες ασκήσεις χαλάρωσης υπό την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά, με τις ίδιες στην συνέχεια να περπατούν ενώπιων της κριτή, η οποία τις διόρθωνε και τις έδινε χρήσιμες συμβουλές. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο, δεν δίστασε να πιάσει για άλλη μια φορά το σκουπόξυλο ώστε να τις δείξει πως πρέπει να κάνουν πασαρέλα.

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να εξασκήσουν και να τελειοποιήσουν το περπάτημά τους για να ανταποκριθούν σωστά στο επόμενο μεγάλο challenge και η Βίκυ Καγιά τους αποκάλυψε όλα τα μυστικά και τα «κόλπα», τα οποία στην συνέχεια θα έπρεπε να δουλέψουν μόνες τους μπροστά στον καθρέφτη.

Το μάθημα πασαρέλας ολοκληρώθηκε με ένα εικονικό ξέφρενο πάρτι, στο οποίο τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να χορέψουν τρελά, με στόχο να μάθουν να «τσαλακώνονται», ώστε να είναι έτοιμες σε κάθε περίσταση.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ