Οικονόμου για 53χρονο στον Κολωνό: Ήταν μέλος της ΝΔ – Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε φρικτά και αποτρόπαια όσα αποκαλύπτονται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στην υπόθεση που συγκλονίζει τον Κολωνό και το πανελλήνιο για τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Κολωνός: Νέες αποκαλύψεις – Ο 53χρονος διαχειριζόταν τα social media της 12χρονης

Ο κ. Οικονόμου παραδέχτηκε ότι ο 53χρονος έχει διατελέσει μέλος της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι πλέον η ιδιότητά του βρίσκεται σε αναστολή.

Όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης στοχοποιώντας πρόσωπα πολιτικά και άλλα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του, προφανώς αγνοώντας παντελώς τη δράση του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη».

Κολωνός: Ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης κατά του 53χρονου – «Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω»

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε φρικτά και αποτρόπαια όσα αποκαλύπτονται για τη δράση του συγκεκριμένου προσώπου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Κολωνός: «Η οικογένεια έστησε την υπόθεση σε βάρος μου» – Οργή για τους προκλητικούς ισχυρισμούς του 53χρονου

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google