Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιον αιώνα εμφανίστηκε πρώτη φορά ο όρος «καπκέικ» σε βιβλίο συνταγών;
– Από πότε προστατεύεται με διάταγμα του γαλλικού κράτους η μπαγκέτα;
– Σε ποια γαλλική πόλη οφείλει το όνομά της η σαλάτα νισουάζ;
– Ποια είναι η πιο μεγαλόκαρπη επιτραπέζια ελληνική ποικιλία ελιάς;
– Ποιο μυρωδικό είναι βασικό συστατικό στη σάλτσα πέστο;
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.