Δήμαρχος Αιγιάλειας: Στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη αδιαθεσία – Έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην εκκλησία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αιγίου, το πρωί της Κυριακής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ παρακολουθούσε τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στην Καλλιθέα Αιγίου.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο δήμαρχος έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αιγίου, από τον δημοτικό σύμβουλο και στενό του συνεργάτη Γιώργο Ντίνο.

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας επέστρεψε σπίτι του, με τους γιατρούς να αποδίδουν την λιποθυμία σε υπερκόπωση.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό για την φροντίδα που του προσέφερε.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.