Ο Ηλίας Ψινάκης σε νέες αποκαλύψεις για τον Σάκη Ρουβά – “17 χρόνια μαζί του ήμουν στη σκιά”

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Σάκη Ρουβά προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Μιλώντας στο περιοδικό “You”, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρεται στα χρόνια της συνεργασίας του με τον γνωστό τραγουδιστή αλλά και σε όσα γράφονταν εκείνη την περίοδο για εκείνον.

«Πολλές φορές ένιωσα ότι με έστηναν στον τοίχο και με πυροβολούσαν, αλλά δεν με πείραζε. Εξάλλου, άθελά μου έδινα δικαίωμα. Όταν γράφτηκε ο γάμος μου με τον Σάκη Ρουβά, άνετα θα μπορούσε να μεταφράσει κάποιος ότι είχαμε δώσει δικαίωμα με τον Σάκη… 17 χρόνια μαζί του δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία μου, ήμουν στην σκιά. Ακουγόταν το όνομά μου αλλά δεν ήξεραν τη φάτσα μου, έλεγαν ότι είμαι ένας αιμοδιψής και κακός άνθρωπος που ρουφάω το αίμα του παιδιού. Όταν με είδαν αργότερα στην τηλεόραση με συμπάθησαν και κατάλαβαν ότι δεν ήμουν το ‘ντόπερμαν’ που νόμιζαν» ανέφερε.

Θα υπήρχε Σάκης Ρουβάς αν δεν υπήρχε Ηλίας Ψινάκης;

«Με το ‘αν’ δεν γράφεται ιστορία αγάπη μου, δεν ξέρω επομένως εάν δεν υπήρχα εγώ εάν θα υπήρχε και Σάκης. Νομίζω ότι του ‘γλίτωσα’ χρόνο γιατί έχει ταλέντο και διδάχτηκε από τους καλύτερους. Με Χατζιδάκι, Τσαρούχη, Φωτόπουλο, με όλους αυτούς που κάναμε παρέα και που έβγαζαν μια σοφία ακόμα και στο χιούμορ τους όταν βρισκόμασταν, ο Σάκης μορφωνόταν γιατί ήταν… σφουγγάρι».

«Φυσικά και θα γινόταν έτσι κι αλλιώς σούπερ σταρ, αλλά θα του έπαιρνε πολλά χρόνια. Νομίζω ότι οι γνωριμίες, η κοινωνική και οικονομική θέση μου απλά βοήθησαν να γλιτώσει χρόνο», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Στην ερώτηση εάν τον συναντά ακόμη απαντά: «Όχι, ο καθένας μας έχει τελείως διαφορετική ζωή και ενδιαφέροντα πια». Τέλος, στην ερώτηση αν αυτό πονάει εκείνος απαντά: «Τι να πονέσει; Η σχέση μας έκανε τον κύκλο της και τελείωσε… Μια χαρά περάσαμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ