Σασμός: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε – Ο γάμος βάφεται με αίμα

Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν απόψε για την σειρά “Σασμός” που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Το φινάλε αναμένεται συγκλονιστικό με τον γάμο να βάφεται με αίμα.

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε στο τελευταίο επεισόδιο

Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Στο καφενείο γιορτάζουν τον πρόγαμο του Μαθιού. Η Βασιλική κοιτά το νυφικό της, τα κορίτσια, Θοδώρα, Κλαίρη και Τζένη, πηγαίνουν στο σπίτι της νύφης λίγες ώρες πριν από το γάμο για να δουν το νυφικό, τις μπομπονιέρες και για να ετοιμάσει η Θοδώρα τη Βασιλική.

Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση.

Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα.

Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων…

Σασμός: Sneak Preview από το τελευταίο επεισόδιο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ