Τρύφωνας Σαμαράς: Έτσι αντέδρασαν οι γονείς του όταν έμαθαν για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μαζί με τον πατέρα του, Θεοχάρη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, οι δυό τους αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους σχέση, ενώ μοιράστηκαν άγνωστα περιστατικά του κοινού τους παρελθόντος. 

«Ο Τρύφωνας ήταν πολύ έντονος, δεν άκουγε καθόλου. Ό,τι ήθελε έκανε» ανέφερε ο πατέρας του Τρύφωνα Σαμαρά, με τον γνωστό κομμωτή να αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε στον πατέρα του. «Μία φορά ήθελα να κάνω ένα πάρτι. Είχα καλέσει αναρχικούς, κάτι φίλους μου και μόλις γύρισαν στο σπίτι οι γονείς μου και αντίκρισαν τα αποτσίγαρα, άρχισαν να φωνάζουν και να μου λένε ‘γιατί στο δώσαμε το σπίτι;’».

«Άλλη μία φορά, είχα φέρει έναν φίλο μου και καθόμασταν, αλλά η μαμά μου δεν τον ήθελε. Αυτός μετέπειτα, έγινε τραβεστί. Και εγώ, για να μην τον δει, τον έκλεισα μέσα στην ντουλάπα», αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς. “Είχαμε αντιρρήσεις με τα πάρτι που έκανε”, συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του και την αντίδρασή τους, όταν τους γνωστοποιήθηκε, ο πατέρας του τόνισε ότι «στις αρχές, όταν το μάθαμε στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Η μάνα του έκλαιγε και δεν σταματούσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ