Alpha: Όποιος αποχωρεί ή πεθαίνει στον «Σασμό», πηγαίνει στον… «Παράδεισο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με… εσωτερικές μεταγραφές φιλοδοξεί ο Alpha να στελεχώσει τη νέα καθημερινή σειρά εποχής «Παράδεισος», που προορίζεται για τη ζώνη των 20:00. Όποιος αποχωρεί ή πεθαίνει στον «Σασμό», πηγαίνει στον… «Παράδεισο», τη σειρά που θα δίνει lead-in στην κρητική βεντέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, σε προχωρημένες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο ρόλος του Γεράσιμου Χριστογιάννη, τον οποίο υποδύεται στον «Σασμό», ολοκληρώνεται φέτος και ανοίγει τον δρόμο για τη συνεργασία με τη δεύτερη σειρά του Alpha, που υπογράφει επίσης η εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη.

Ανάλογη πρόταση έχει γίνει στον τηλεοπτικό πατέρα του Αργ. Πανταζάρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, καθώς και ο ρόλος του Καραπάνου ολοκληρώνεται φέτος, αλλά και στον Τάσο Νούσια. Ο «Παράδεισος» είναι μια σειρά εποχής που διαδραματίζεται σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας τη δεκαετία του ’60, ενώ βασίζεται στο ιταλικό «Il paradiso delle signore».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.