Ρεγγίνα Μακέδου: “Ξύρισε” το κεφάλι της κι έστειλε δυνατό μήνυμα

Μπορεί η μάχη της με την λευχαιμία να συνεχίζεται, καθώς η ασθένειά της υποτροπίασε, ωστόσο η Ρεγγίνα Μακέδου δεν χάνει το κουράγιο της. Μάλιστα, συχνά φροντίζει να μεταδίδει την θετική της ενέργεια στους διαδικτυακούς της φίλους, στα social media.

Το ίδιο έκανε και την Παρασκευή. Η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να περάσει άλλο ένα ηχηρό μήνυμα στους ακόλουθούς της στο Instagram, με αφορμή το γεγονός ότι χρειάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της για δεύτερη φορά, προκειμένου να μην της “μείνουν στα χέρια” τα μαλλιά της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είχε κάνει γνωστό πριν από λίγο καιρό ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Ρεγγίνα Μακέδου, φαίνεται όχι μόνο να μην το βάζει κάτω, αλλά και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη.

Η Ρεγγίνα Μακέδου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, το οποίο και συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Στο βίντεο αποκαλύπτει ότι έκοψε τα μαλλιά της, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: “Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε. Η ημέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια. Ε και; Τρίχες… Το χάρηκα τηn πρώτη φορά. Το χάρηκα και τώρα! Η δύναμη είναι μέσα μας! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας! Η θηλυκότητα δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου! Η μάχη που δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ! Γίνετε δότες μυελού των οστών… Ένας από εσάς θα σώσει εμένα… Σας ευχαριστώ!”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ