Άννα Αδριανού: Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Αδριανού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4”, την Τετάρτη, και “άνοιξε” την καρδιά της στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο σχετικά με τις απώλειες των γονιών της και του αδελφού της.

«Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα. Τον αδερφό τον χάσαμε στα 18 με τη μηχανή. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο πατέρας μου όταν πήγαμε στην κηδεία, ήταν είμαι ένας πολύ τυχερός, γιατί έχασα το παιδί που δεν είχα πολλή επαφή. Με έκανε να πιστέψω ότι το πίστευε. Eίχαμε μια ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση με τον μπαμπά είναι να σε αγαπά για αυτό που είσαι, να σε αποδέχεται, χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι», είπε η Άννα Αδριανού.

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα στοργικός κι εκεί όταν τον χρειαζόμουν. Έλεγε ότι αν με εκτελέσουν στην κατοχή, θα χαρώ τη διαδρομή. Πέθανε στα χέρια μου. Έλεγε ότι η ζωή έχει αξία μεγάλη και πρέπει να την αγαπάμε και να την τιμάμε. Αγαπώ τη ζωή δεν σημαίνει ότι αγαπώ μόνο τα καλά της κομμάτια», ανέφερε η Άννα Αδριανού.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Άννα Αδριανού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ