Χυτή παντελόνα: 7 stylish τρόποι για να φορέσετε το πιο chic παντελόνι του καλοκαιριού

Αν το καλοκαίρι είχε ένα και μοναδικό αγαπημένο item, αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία η χυτή παντελόνα. Ωραία τα φορέματα και τα μίνι καυτά σορτς, αλλά μια κομψή παντελόνα δίνει άλλον αέρα, πιο στιλάτο, πιο παριζιάνικο και elegant, ιδανικό για πρωί και βράδυ και πανεύκολο να συνδυαστεί με κάθε παπούτσι. Όλα τα fashion girls το επιλέγουν με μάτια κλειστά, ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, αφού πέρα από όλα τα άλλα είναι και δροσερό. Εμείς λοιπόν, θα σας δώσουμε τους πιο φρέσκους συνδυασμούς για να φορέσετε το απόλυτο παντελόνι της σεζόν.

@alexandrapereira

Σε total outfit: και μάλιστα με φόρεμα από πάνω. Fun prints και απολαυστικά χρώματα δημιουργούν τους πιο fashion συνδυασμούς με πρωταγωνιστή, τη χυτή παντελόνα. Αν σκέφτεστε τι θα μπορούσατε να φορέσετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο, το συγκεκριμένο outfit είναι η ιδανική επιλογή!

@laura_equizabal

Με rock vibes: ένα απλό, λευκό, κοντομάνικο μπλουζάκι αρκεί για να χτίσετε τα πιο κομψά outfits. Επίσης, αν θέλετε να το πάτε σε πιο rock μονοπάτια, βάλτε μαύρα στοιχεία, όπως ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, χρυσά αξεσουάρ ή τυπώματα στα μπλουζάκια. Εύκολο και cool.

@thestreetpie

Με crochet τοπ: καθώς είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού. Είτε cropped είτε αμάνικα και τιραντάκια, τα στιλάτα crochet αποτελούν το ιδανικό ταίρι της χυτής παντελόνας κι επιπλέον, μετατρέπουν το σύνολο σε ξεκάθαρα καλοκαιρινό. Μη διστάσετε να φορέσετε μέχρι και το μαγιό σας από πάνω!

@nurbilenyavuzer

Με cropped blazer σε στιλ κοστουμιού: μόνο που η συγκεκριμένη εκδοχή είναι πολύ πιο cool. Επιλέξτε σατέν και λευκές ή neutral αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια με ηλιοκαμένες επιδερμίδες και δημιουργήστε την πιο chic εικόνα.

@claudia_f_corsino

Σε μονοχρωματικό σύνολο: που συναγωνίζεται άνετα και το πιο καλοραμμένο φόρεμα. Μια παντελόνα συνδυασμένη με ένα αμάνικο τοπ στην ίδια ακριβώς απόχρωση και σε χυτή γραμμή, αποτελεί το ιδανικό σύνολο, το οποίο θα ζήλευε μέχρι και η Kate Middleton. Αριστοκρατικό!

@leonniehanne

Με λεπτά πλεκτά: για τις πιο δροσερές μέρες του καλοκαιριού ή αν ανήκετε στις τυχερές και θα περάσετε τις διακοπές σας σε ένα νησί του Αιγαίου, όπου το αεράκι είναι συνηθισμένο φαινόμενο, το συγκεκριμένο look θα σας σώσει. Φορέστε μια σατέν παντελόνα και συνδυάστε την με ένα λεπτό πλεκτό ή ακόμα και με μια στιλάτη μαρινιέρα.

@camillacoelho

Με cropped tops: φυσικά, υπάρχει και ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσετε μια χυτή παντελόνα και αυτός δεν είναι άλλος από τα κοντά μπλουζάκια που αποκαλύπτουν τους κοιλιακούς και τις πιο ωραίες κοιλιές. Αλλά όπως κι αν επιλέξετε να φορέσετε το τόσο αγαπημένο μας ρούχο, εμάς θα μας αρέσει γιατί αποπνέει έναν άλλον αέρα, πιο φρέσκο, πιο νησιώτικο.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ