Χριστίνα Μπόμπα: Αυτές είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον ερχομό των διδύμων

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά ήταν καλεσμένη η Χριστίνα Μπόμπα την Τετάρτη. Η influencer μίλησε για την ζωή της, μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για τον σύντροφό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογήθηκε πως όταν έγινε μητέρα, όλης της η ζωή άλλαξε, αλλά ” είναι τόσο ωραία”. “Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία, όλες οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Θέλω να είμαι ειλικρινής: τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άυπνη. Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς, για να έχω αρκετό γάλα. Ήμουν στον δικό μου κόσμο. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν στο πρόγραμμά μας. Ήθελαν να κάνουν τα δικά τους. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Διαφορετικές φατσούλες. Είναι κουκλίτσες. Είμαι αυτή η μάνα η κουραστική, αλλά εντάξει πρώτος χρόνος είναι. Το ζω. Μιλάω όλη μέρα για τα παιδιά”, είπε η γνωστή influencer.

Για τον Σάκη Τανιμανίδη στον ρόλο του πατέρα η Χριστίνα Μπόμπα είπε: “Είναι χειρότερος από εμένα. Δηλαδή αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Έχω τρία παιδιά, αλλά ευτυχώς με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι βοηθάει, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά, απευθείας είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας”, δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

“Δεν είχα προγραμματίσει τον ερχομό των διδύμων. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν πιο μικρή μέχρι τα 25-28 δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσική εξέλιξη της σχέσης”, πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της. “Ο Σάκης ό,τι ρόλος του δίνεται, τον εξυπηρετεί τέλεια. Τον κάνει δικό του. Του αρέσουν πάρα πολύ. Τώρα ετοιμάζει κάτι καινούριο. Είναι ένα show επιχειρηματικότητας , το οποίο πιστεύω ότι θα δώσει μεγάλο κίνητρο σε αρκετούς ανθρώπους, θα ενημερώσει, θα εμπνεύσει και είμαι πολύ χαρούμενη που το φέρνει στην Ελλάδα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ