Κατέρρευσε η Καίτη Γκρέυ όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έφυγε από τη ζωή ωστόσο η σπουδαία ερμηνεύτρια αγνοούσε το τραγικό αυτό γεγονός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Καίτη Γκρέυ που όλους αυτούς τους μήνες περίμενε τον γιο της Βασίλη να την επισκεφθεί, «κατέρρευσε», όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του, μιας και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις» φαίνεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα να ήταν τα λιγοστά λόγια που κατάφερε να ψελλίσει ο δεύτερος γιος της.

Ο Βασίλης Ηλιάδης άλλωστε, ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε της αφήγηση, ακόμα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.