Ειρήνη Σπαντοπανάγου: Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο – Το ΒΙΝΤΕΟ και η έκκληση “καλέστε την Άμεση Δράση”

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τους ομογενείς στις ΗΠΑ, αφού η 29χρονη Ειρήνη Σπαντοπανάγου δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα μίας κορούλας μόλις 17 μηνών, κατακρεουργήθηκε στο σπίτι της από τον πρώην σύζυγό της. Ο 34χρονος δράστης τραυμάτισε και άλλη μία γυναίκα, 22 ετών, που βρισκόταν στο σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε σχέσεις μαζί της μετά τον χωρισμό του. Βλέποντας τι είχε κάνει, αυτοτραυματίστηκε και μερικές ώρες αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.
Η 29χρονη καταγόταν από την Τήλο, όπου ζουν κάποιοι συγγενείς της. “Πάθαμε σοκ όταν το ακούσαμε και εγώ και η μαμά μου και όλο το νησί! Δηλαδή ήρθε πολύ κοντά μας, ακούγαμε για γυναικοκτονίες μέχρι τώρα και αυτή τη φορά ήταν πολύ κοντά μας” είπε συγγενής του θύματος  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Όπως πρόσθεσε: “Το είδα στο ίντερνετ, έχουμε επικοινωνήσει, αλλά δεν τους έχουμε βρει, κι απλά τους έστειλα ένα μήνυμα στο messenger, μέχρι να περάσει η κηδεία για να ξαναεπικοινωνήσουμε μαζί τους”.
Στο μεταξύ, ήδη από το περασμένο Σάββατο έχει έρθει στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού στο οποίο ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις για βοήθεια της 29χρονης, τη στιγμή της φονικής επίθεσης από τον 34χρονο. “Καλέστε την Άμεση Δράση”. Παράλληλα, ακούγονται και οι φωνές και μιας 22χρονης την οποία επίσης τραυμάτισε ο πρώην σύζυγος της Ειρήνης. Οι συγγενείς καταγράφονται να τρέχουν αναστατωμένοι ενώ κάλεσαν την αστυνομία.
Όπως είπαν γείτονες στα αμερικανικά Μέσα, περιέγραψαν τη στιγμή. “Η κοπέλα ήταν στη βεράντα και φώναζε “βοηθήστε με, βοηθήστε με. Με μαχαίρωσαν!””.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ