Harnaaz Kaur Sandhu: Η ηθοποιός από την Ινδία που κατέκτησε το στέμμα της “Μις Υφήλιος”

Η Harnaaz Kaur Sandhu αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2021.  Ο 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021» πραγματοποιήθηκε στο Εϊλάτ του Ισραήλ το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου.

Κατάφερε να πάρει το στέμμα για την χώρα της, 21 χρόνια μετά την τελευταία νίκη της Ινδίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Universe (@missuniverse)

Η 21χρονη καλλονή έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν το 1994 και η Λάρα Ντούτα το 2000 είναι οι δύο προηγούμενες.

Στις πρώτες της δηλώσεις, δήλωσε ευτυχισμένη και τόνισε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και στις δυνάμεις της. Παράλληλα, προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μη δίνει σημασία στα ασήμαντα πράγματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Universe (@missuniverse)

Η ερώτηση του παρουσιαστή των καλλιστείων, Steve Harvey, στην Sandhu ήταν “ποια συμβουλή θα δίνατε στις νεαρές κοπέλες που μας παρακολουθούν ως προς την διαχείριση των πιέσεων που αντιμετωπίζουν”.

Το μοντέλο και ηθοποιός απάντησε ότι “η μεγαλύτερη πίεση για την νεολαία σήμερα είναι το να πιστεύει στον εαυτό της. Το να ξέρεις ότι είναι μοναδικός, σε κάνει όμορφο. Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και ας μιλήσουμε για πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν σε όλον τον κόσμο. Βγείτε, μιλήστε για τον εαυτό σας γιατί εσείς είστε το αφεντικό της ζωής σας. Έχετε δική σας φωνή. Εγώ πίστεψα στον εαυτό μου και αυτός είναι ο λόγος που στέκομαι εδώ απόψε”.

Η Harnaaz Kaur Sandhu στέφθηκε Miss Universe India τον Οκτώβριο του 2021. Εκτός αυτού έχει τον τίτλο Femina Miss India Punjab 2019 και έχει παίξει σε αρκετές ταινίες Punjabi.

Στο βιογραφικό της αναφέρει ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και ως πρότυπό της έχει την διάσημη ηθοποιό, Priyanka Chopra. Στον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται με την yoga, τον χορό, το μαγείρεμα, την ιππασία και το σκάκι.

Harnaaz Kaur Sandhu

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ