No Time To Die: Αφιερωμένο στον Daniel Craig το τελικό trailer της νέας ταινίας του James Bond

Ο Daniel Craig ολοκληρώνει φέτος το ταξίδι του ως James Bond, το οποίο ξεκίνησε πριν από 15 ολόκληρα χρόνια με το Casino Royale. Μετά από πολλούς μήνες καθυστερήσεων η νέα ταινία του πράκτορα 007 θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την κυκλοφορία του “No Time To Die“. Η MGM έδωσε στη κυκλοφορία το τελευταίο και τελικό trailer της 25ης ταινίας του franchise και της τελευταίας με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Το trailer είναι αφιερωμένο στον Βρετανό ηθοποιό και την πορεία του ως “007”.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. Δίπλα στον Daniel Craig συμπρωταγωνιστούν οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Lea Seydoux (Madeleine Swann), Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld).

Τα νέα πρόσωπα του cast είναι η Lashana Lynch, η οποία έχει πάρει το τίτλου του “πράκτορα 007” κατά την απουσία του James Bond, η Ana de Armas που υποδύεται την Paloma, μια πράκτορα της CIA, και φυσικά ο Rami Malek, ο οποίος που θα ενσαρκώσει τον μεγάλο κακό της ταινίας, τον “Lyutsifer Safin”.

Δείτε το τελευταίο και τελικό trailer του “No Time To Die”:

Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει η Billie Eilish:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ